Cyklistvän

Bauergården

Bauergården

Besök partner

Följ på sociala medier

På Bauergården i Bunn välkomnar vi dig som gillar cykling, måltider lagade från grunden på lokala råvaror och ett vilsamt och vackert boende.

Det finns de som påstår att naturen här är magisk och vi håller med – alla dagar året om! Utmana dig på slingriga vägar och ta höjdmeter efter meter, eller rulla ut på en snäll tur och njut vare sekund. De trolska stråken bjuder på stigar, skogsvägar och asfaltsrundor som passar alla, nybörjare som tävlingsåkare!

Lite praktiskt

Att vara på cykelsemester ska vara enkelt och roligt. Och det är det här hos oss. Här har du tillgång till:
• Cykeltvätt
• Cykelförråd med lås
• Mekrum
• Cykeluthyrning
• Guide/instruktör
• Omklädningsrum med dusch

Du kan också hyra minibuss med cykelställ, basta nere vid sjön eller varva cykling med löpning eller ett pass på utegymmet – och mycket mer.

Bauergården

Gruppbokningar

Läge att dra ihop ett gäng vänner och cykla några dagar, eller ta med klubbkompisarna på träningsläger? Hos oss kan ni köra ert eget race eller ta hjälp av oss för att sy ihop det. Så länge ni kommer in med trötta ben och lyriska av naturupplevelsen så är vi nöjda!

Boende

Vi har totalt 27 rum och 50 sängplatser och kan erbjuda boende av olika slag. Alltifrån våra riktigt schysst DeLux-rum inne i huvudbyggnaden, till hotellrum i något enklare utförande i våra storstugor till en egen stuga med pentry. Överallt gäller dock inga cyklar på rummen, de hängs och låses fast i cykelförrådet!

Bauergården

Utomhusgym och löparspår

Vila från cykling eller köra dubbelt? Vårt utomhusgym med åtta stationer är till för att användas! Vi har även utmärkta löparspår på 4,5 samt 2 km.

After Bike

Rulla in, klicka ur och slå dig ned på uteserveringen med en kall. Kan livet bli bättre? Vi fixar gärna lite enklare tilltugg så att ni klarar er till middagen.

Bauergården

Bastu och sjöstugan

Mjuka upp stumma ben och trötta ryggar i värme av en bastu! Bastun ligger nere vid sjön och omklädningsrum och wc finns precis bredvid. Ni kan även hyra sjöstugan, ett rum med pentry perfekt att hänga i mellan bastu och dopp.

Bauergården

Rundor med Bauergården

Partners

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari, eller Edge så kan du besöka webbplatsen.