Cyklistvän

Nya Lundsbrunn Resort & Spa

Nya Lundsbrunn Resort & Spa

Besök partner

Följ på sociala medier

Inte långt ifrån Kinnekulles fot i hjärtat av Skaraborg och mitt emellan Vänern & Vättern ligger Lundsbrunn Resort & Spa den personliga mötesplatsen som alltid sätter dig som gäst i första rummet!

Resan för dig, dina vänner eller hela familjen startar alltid på Resorten i Lundsbrunn! Varför inte börja dagen med en stärkande frukost innan resan och äventyret på några av Sveriges absolut bästa cykelleder tar fart. Uppe och runt på Kinnekulle finns oändliga möjligheter för dig och din cykel, inkluderat alla typer av leder och underlag med eller utan klättring och utförslöpor.

Berget erbjuder alltid en varierande och unik natur oavsett årstid och när det är dags för den klassiska fikan så finns flertalet mysiga och välkända caféer att välja emellan.
När ni glada och nöjda rullar in i mål efter dagens pass sådär lite lagom möra i kroppen står vi på Lundsbrunn Resort & Spa redo med inomhus garage, möjlighet till avspolning och allt annat som kan behövas fixas med cykeln efter ett långt och rafflande pass!

Nya Lundsbrunn Resort & Spa

När cykeln fått kärlek och dessutom är ordentligt parkerad och ni sedan är redo att ta hand om kroppen en stund innan middagen står redo, så passa på att besöka vårt nyrenoverade Nova Spa där vi mer än gärna tar emot dig och dina vänner för en Spa upplevelse av högsta klass. Vi erbjuder skön massage utav någon av våra massörer eller varför inte bara sitta ner i någon av våra varma bubbelpooler och bara njuta en stund. Ett hett tips efter träningen är att prova vår infraröda bastu i Nova Spa som är perfekt för att mjuka upp trötta muskler och leder!

En lätt dusch och sedan är det dags att ta plats i vår välrenommerade restaurang där ni tillsammans kan njuta av något gott att dricka innan ni tar plats för välkomponerad middag gjord på lokala råvaror!

Det är ganska enkelt, det ska vara enkelt att trivas hos oss!

Välkomna till oss på Lundsbrunn Resort & Spa

Nya Lundsbrunn Resort & Spa

Rundor med Nya Lundsbrunn Resort & Spa

Partners

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari, eller Edge så kan du besöka webbplatsen.